Ateliea

Jag är grundare och delägare till det kreativa produktionsbolaget Ateliea Arkitektur & Design, tillsammans med Ella Peterson-Berger.

Foto: Wille Peterson-Berger

Vi vill erbjuda arkitekturtjänster och högkvalitativa produkter som förändrar eller skapar mervärde i din vardag. I vårt arbete strävar vi ständigt mot ett tydligt syfte, och arbetar alltid med ett socialt eller funktionellt perspektiv. Vår process präglas av en metod där vi ständigt ifrågasätter, problematiserar och jobbar ansvarsfullt för social hållbarhet och bredare mångfald. Ateliea är för oss en plattform för att kunna undersöka, utveckla och skapa produkter som vi tror på, eller tycker saknas. Vi är övertygade om att arkitektur och design kan göra skillnad.

Atelieas första produkt Archifemme Calendar är en informativ väggalmanacka som förenklar din planering. Kalendern är inspirerad av kvinnliga arkitekter och deras verk.

 

 

 

 

 

 


Archifemme Calendar 2017 såldes i 200 exemplar i egen webbshop, hos 7 olika återförsäljare i Stockholm (bl.a. Hedengrens på Östermalm och Konst-ig på Södermalm), till arkitektkontor samt på arkitekturskolans julmarknad. Vi blev omskrivna i tidskriften Arkitektur samt Tidskriften RUM.

Archifemme Calendar 2016 såldes i 30 exemplar på Arkitekturskolans julmarknad och hos Var Dags Rum i Stockholm.